LA VEÏNA DE L'ANIVERSARI FALLLIT

Ángel Juez

Eren els primers dies d'octubre de 1997, tenia un bar al Born en una ubicació complicada. Vivia de festes privades que organitzava al soterrani del local. Una veïna, clienta amb molt d'ego i poca entitat, va demanar-me pressupost per a la seva festa d'aniversari. La oferta era un sopar de sis euros més beguda, les cerveses les cobràvem a dos i els cubates a quatre. Tenia el local en exclusiva i disposava d'un equip de so per punxar la música que més els hi vingués de gust. Prengué nota i va dir-me que ja em respondria; mai va fer-ho.

Paral·lelament, durant la celebració del Festival de Jazz de Ciutat Vella vaig organitzar un bolo a la plaça Sant Just per a la associació d'amics del barri de Sant Just. La actuació musical va córrer a carreg de la Big Mama i en Víctor Uris, la plaça es va petar i fou un èxit de públic de totes les edats. Montserrat Pratdesaba “Big Mama” sabia que les coses no m'anaven massa bé econòmicament, i com el bolo estava ben pagat ella molt contenta va oferir-se per actuar amb en Víctor al bar del Born sense cap cost. Fins i tot va cantar a pèl per a que no haguéssim de llogar un equip de so. Vam avisar a amics i coneguts, i la actuació va anar molt bé. En acabar, la veïna que m'havia demanat pressupost per a la seva festa d'aniversari, qui era enmig del públic, va venir a saludar-me i va dir-me: -Veus? Si m'hagessis fet un espectacle com aquest per la meva festa, l'hauria fet aquí. Vaig quedar-me bocabadat, no vaig ni respondre, entre d'altres coses perquè no valia la pena.

Mai deixaré de sorprendre'm per la desimboltura i la cara dura amb la que alguns clients tracten als professionals de la hostaleria. Sense paraules.

Añadir un comentario nuevo:

Tu dirección de email permanecerá oculta y no se mostrará públicamente.

Otros artículos relacionados: