EL LOW COST

Ángel Juez

De tots els conceptes que puguem imaginar en el món de la hostaleria el del low cost ha estat fins ara el més popular, això de menjar bé i barat agrada a gairebé tothom. La seva característica més destacada és que sempre estaven a rebentar, ara ja no podem dir el mateix, en aquests temps de distàncies ho tenen francament difícil. Els low cost tenen pocs secrets, sens dubte la base es troba en la rotació a gran escala. N'hi ha alguns d'especialment intel·ligents que combinen còctels molt barats amb menjar, el que fa que per vint euros surtis ben menjat i encara més ben begut.

Els low cost més emblemàtics són els restaurants de tradició familiar que uneixen una bona cuina amb un servei molt ràpid, es distingeixen perquè no acostumen a fer menús, però els plats són summament barats, fet pel que es produeix un alt consum entre els glotons de torn. Aquest tipus de restaurants ja estaven en perill d'extinció a causa de la gran quantitat de treballadors que requereix, s'ha de tenir en compte que el suport familiar disminueix dia a dia.

Els low cost estan molt buscats entre el jovent, però hem de considerar que no tots els productes que ofereixen un cop et trobes dins són barats, pots prendre cinc vermuts per cinc euros però com demanis una tapa de formatge et colen un recent arribat d'Hongria com si fos manxec. La transversalitat és fonamental en aquest tipus de locals, per exemple, els bars de copes low cost combinen mojitos baratíssims amb més de vint tipus de ginebra que provoquen una despesa més elevada.

Per a qui estigui buscant el punt mig entre la qualitat i el botellon, el low cost és la solució.

Añadir un comentario nuevo:

Tu dirección de email permanecerá oculta y no se mostrará públicamente.

Otros artículos relacionados: